TRANSCOMA CONTAINERS

specialist in afvalverwerking en afzetcontainers

Transcoma BVBA in Genk is al sinds 1993 gespecialiseerd in de verhuur en het transport van containers voor stort en afval. Daarnaast zamelen wij afvalstoffen in om ze te sorteren, behandelen, verwerken en/of recycleren. Transcoma is lid van FEBEM, de Federatie van bedrijven voor milieubeheer, en door OVAM erkend als recyclagebedrijf, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw afval bij ons reglementair gerecycleerd wordt tot herbruikbaar materiaal.

Transcoma is een specialist in het sorteren, verwerken en recycleren van bouw- en sloopafval. Bovendien kunnen bedrijven en particulieren ons ook inschakelen voor de verwerking van tuinafval, oud metaal, hout, kunststoffen, gyproc, glas, plastic, papier en karton. Ook gevaarlijke afvalstoffen, zoals asbestcementhoudende bouwstoffen (golfplaten, leien) en dakroofing worden bij ons verwerkt. Transcoma beschikt over een vergunning en is erkend als afvoerder en transporteur voor deze afvalstoffen.

Previous
Next

AFZETCONTAINER HUREN?

Wij verhuren en vervoeren afvalcontainers in de afmetingen van 10, 15, 20 en 30 m³.
Verder voert Transcoma ook afbraak-, grond- en opruimingswerken uit, bijvoorbeeld in huizen, opslagplaatsen en magazijnen.